[FEATURE-BROKEN] "Send to Friend" feature not working in os11

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[FEATURE-BROKEN] "Send to Friend" feature not working in os11

Ajay Garg-2
Hi all.

On XO-1.75s, os11 image, the "Send to Friend" feature isn't working.

Is it a known issue?
Doing a simple textual "send to" search on bugs.sugarlabs.org did not yield anything useful.


Regards,

Ajay Garg

Dextrose Developer
Activity Central: http://activitycentral.com

_______________________________________________
Devel mailing list
[hidden email]
http://lists.laptop.org/listinfo/devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [FEATURE-BROKEN] "Send to Friend" feature not working in os11

Martin Langhoff
How about filing a bug? :-)


m

On Fri, Nov 16, 2012 at 12:26 PM, Ajay Garg <[hidden email]> wrote:

> Hi all.
>
> On XO-1.75s, os11 image, the "Send to Friend" feature isn't working.
>
> Is it a known issue?
> Doing a simple textual "send to" search on bugs.sugarlabs.org did not yield
> anything useful.
>
>
> Regards,
>
> Ajay Garg
> Dextrose Developer
> Activity Central: http://activitycentral.com
>
> _______________________________________________
> Devel mailing list
> [hidden email]
> http://lists.laptop.org/listinfo/devel
>



--
 [hidden email]
 [hidden email] -- Software Architect - OLPC
 - ask interesting questions
 - don't get distracted with shiny stuff  - working code first
 - http://wiki.laptop.org/go/User:Martinlanghoff
_______________________________________________
Devel mailing list
[hidden email]
http://lists.laptop.org/listinfo/devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [FEATURE-BROKEN] "Send to Friend" feature not working in os11

Ajay Garg-2
:-)
Done at http://bugs.sugarlabs.org/ticket/4242


Thanks for the reply :-)


On Sat, Nov 17, 2012 at 12:00 PM, Martin Langhoff <[hidden email]> wrote:
How about filing a bug? :-)


m

On Fri, Nov 16, 2012 at 12:26 PM, Ajay Garg <[hidden email]> wrote:
> Hi all.
>
> On XO-1.75s, os11 image, the "Send to Friend" feature isn't working.
>
> Is it a known issue?
> Doing a simple textual "send to" search on bugs.sugarlabs.org did not yield
> anything useful.
>
>
> Regards,
>
> Ajay Garg
> Dextrose Developer
> Activity Central: http://activitycentral.com
>
> _______________________________________________
> Devel mailing list
> [hidden email]
> http://lists.laptop.org/listinfo/devel
>



--
 [hidden email]
 [hidden email] -- Software Architect - OLPC
 - ask interesting questions
 - don't get distracted with shiny stuff  - working code first
 - http://wiki.laptop.org/go/User:Martinlanghoff



Regards,

Ajay Garg

Dextrose Developer
Activity Central: http://activitycentral.com

_______________________________________________
Devel mailing list
[hidden email]
http://lists.laptop.org/listinfo/devel